Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Om byggetelte

2022-07-19

Navn: Byggetelt (civilt telt)

1. Anvendelse: bruges til midlertidigt ophold i naturen under feltundersøgelser, camping, udforskning, byggeri, katastrofehjælp og oversvømmelseskontrol

2. Ydeevne, struktur og egenskaber:

(1) Teltspecifikationer: 5X8, 5X6, 5X4, 3X4, 2X3, væghøjde 1,8m og tophøjde 3m

(2) Teltet har en fornuftig struktur, er sikkert og pålideligt at bruge og kan modstå vinden af ​​klasse 8 og snebelastningen på 6 cm tyk på samme tid.

(3) Teltet vedtager en stålrammestruktur, som er enkel i struktur og praktisk til udstilling og tilbagetrækning. Den kan rejses eller trækkes tilbage på cirka 25 minutter / 4 personer.

(4) For telte (4 eller 5 stykker stofpose + stålramme i alt) er alle dele pakket i stofposer, og formen er regelmæssig, hvilket er praktisk til langdistancetransport med køretøjer eller kortdistancetransport pr. mandskab.

(5) Teltet er lavet af militærgrønt trefast stof og kanvas, med filt i midten, foret med hvidt stof, og håndværket er baseret på militærtelte. Vinduerne er udstyret med gaze, som har funktionerne anti-myg og ventilation, og vinduerne er udstyret med plexiglaspaneler, som er nemme at montere.


 

3. Produktegenskaber og brugspunkter:

(1). Det har funktionerne vandtæt og meldugsikkert og har karakteristika af let materiale, høj trækstyrke, syre- og alkalibestandighed, høj temperaturbestandighed, bekvem vask og foldning osv.

(2). Telttaget på dette produkt bør undgå kollision med skarpe metalredskaber under brug.

(3). Hvis produktet er beskadiget under brug, kan det repareres og klæbes med lim.

(4). Produktkvalitetssikring, og kan give brugerne god eftersalgsservice.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept