2022-12-08For atleter, der er dygtige til kajaksejlads, eksisterer kæntringsfænomenet generelt ikke, primært fordi nybegynderen ikke har mestret det, da de først kommer i kontakt med kajaksejlads, så fænomenet kæntring er relativt almindeligt." />
Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Sådan løser du problemet med kajak-kæntringï¼

2022-12-08

For atleter, der er dygtige til kajaksejlads, eksisterer kæntringsfænomenet generelt ikke, primært fordi nybegynderen ikke har mestret det, da de først kommer i kontakt med kajaksejlads, så fænomenet kæntring er relativt almindeligt. Hvad er årsagen til kæntring, og hvordan løser man problemet med kæntring?

Hvis du vil løse problemet med at kæntre, skal du finde ud af årsagen. Når nybegynderen betjener kajakken, er hovedårsagen, at han ikke har godt fat i balancekraften, hvilket fører til dårlig kontrol over kajakken, og det vil være sværere at kontrollere kajakken, hvis den kæntrer. Hvordan kan vi bevare kajakkens balancekraft? Betjening af dens balancekraft er hovedsageligt afhængig af støtte fra årerne, og padlebevægelsen er nøglen til at opretholde balancen.



Når kajakken er ved at kæntre, bør du bruge pagajen i hånden til at operere frem og tilbage i tiden. Disse er hovedsageligt for at forhindre kajakken i at ryste på begge sider, for at mindske muligheden for at kæntre, og samtidig sikre atleternes sikkerhed. Mange mennesker, der ikke kan svømme, bør på forhånd have redningsveste på for at undgå livstruende og irreversible situationer.

Der er visse færdigheder, når man holder pagajen, og gradvist realisere sine færdigheder i selve operationen, hvilket også kan forbedre kajakdriftsniveauet.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept