2023-03-01Kajak er en udendørs sport, der tester fart og udholdenhed. Hyppig deltagelse i kajaksejlads kan fremme reguleringen af ​​menneskelig kardiovaskulær funktion og øge lungekapaciteten." />
Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad er kendetegnene ved hvidvandskajakstrukturen?

2023-03-01

Kajak er en udendørs sport, der tester fart og udholdenhed. Hyppig deltagelse i kajaksejlads kan fremme reguleringen af ​​menneskelig kardiovaskulær funktion og øge lungekapaciteten. Så hvad er kendetegnene ved strukturen af ​​hurtig kajak?
Kajaksejlads er ikke kun en sport, men også et afslappet udendørsarrangement, der egner sig for almindelige mennesker at deltage i, og det kan især træne folks balance og koordination. Det vigtigste træk ved kajaksejlads er, at det giver folk mulighed for at se landskaber, som de aldrig har set før, så hvad er kendetegnene ved strukturen af ​​kajaksejlads?

Slalom er en slags kajakkonkurrence. Til forskel fra kajakbegivenheden med stille vand opsætter slalombegivenheden flagporte på den turbulente kunstige kanal, hvilket kræver, at atleter kører kajakker ned ad floden og bryder igennem i en forudbestemt rækkefølge. Efter at have passeret alle flag-gates, tælles tiden til sidst, og spilleren med den korteste tid og ingen fejl vinder.
Whitewater kajak struktur
Justerbare sæder, ryglæn, pedaler, hoftepuder og lårkroge kan fuldstændig kombinere personen med kajakken, og kajakken kan følge kroppen, når man drejer spændet og knæer knæene. Træk ankerpunktet frem og tilbage og fiks det med redningsvestens oksehale, og svøm i floden. Skibets bagkabine er det sted, hvor rejseartiklerne opbevares. Hvor i cockpitkanten kan tæt kombineres med det vandtætte tætningsskørt, så cockpittet bliver et lukket rum. For at forhindre vandet i at fylde kabinen med det samme, når skibet kæntrer eller krydser stranden.

Det karakteristiske ved kajakkonkurrence er, at det giver folk en fantastisk følelse af skønhed og nydelse. Det har ikke kun hård konfrontation og konkurrence, men har også skønheden ved bevægelse og rytme, når atleterne udfører deres færdigheder perfekt.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept