2023-12-15Det oppustelige paddleboard pustes generelt op gennem en speciel inflator eller pumpe. Tager man et bestemt mærke af oppustelige paddleboards som eksempel, er de specifikke trin i oppustningsmetoden:" />
Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Sådan puster du et oppusteligt padlebræt op

2023-12-15

Det oppustelige paddleboard pustes generelt op gennem en speciel inflator eller pumpe. Tager man et bestemt mærke af oppustelige paddleboards som eksempel, er de specifikke trin i oppustningsmetoden:

1. Åbn ventildækslet ved at dreje det med uret, åbn ventildækslet, og bekræft, at ventilnålen er i sprunget tilstand.

2. Juster luftpumpens slange med luftventilen, indsæt luftventilnålen lodret, og drej den med uret for at stramme luftventilhullet. Sæt fødderne på pumpen og begynd at pumpe.

3. Drej oppustningsslangen mod uret, og træk den lodret ud.

4. Drej luftventildækslet tilbage med uret for at fuldføre oppustningen.



Når du puster det oppustelige paddleboard op, skal du sørge for at kontrollere oppustningstrykket. For lille eller for stor er ikke godt.

Generelt set, hvis oppustningstrykket på et oppusteligt paddleboard er for lavt, vil paddleboardet være blødt, ikke behageligt at padle og usikkert; hvis trykket er for højt, vil det forårsage større skade på paddleboardet, og paddleboardet vil nemt vrides over tid. Mahua, eller det er nemt at eksplodere, hvis det er tørret i solen.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept